ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μποαβίστα… τελείωσε τις ελπίδες της Πόρτο για τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μποαβίστα… τελείωσε τις ελπίδες της Πόρτο για τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πόρτο έχασε πέναλτι, της ακυρώθηκε γκολ στο 89ο και έμεινε στο 2-2 με την Μποαβίστα και στο -7 από την Σπόρτινγκ, που έχει και αγώνα λιγότερο, με τις ελπίδες των «Δράκων» για τον τίτλο να έχουν πλέον ελαχιστοποιηθεί.

Η Μποαβίστα αιφνιδίασε την Πόρτο που είχε μεν την υπεροχή αλλά αρκετά αμυντικά κενά, αποτέλεσμα των οποίων ήταν το γκολ του Πορόζο με κεφαλιά στο 8ο λεπτό αλλά και του Έλις στο 46ο λεπτό.

Το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου φάνταζε μία ακατόρτθωτη αποστολή για την Πόρτο, αλλά οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεισάο βγήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Αρχικά μείωσαν με τον Ταρεμί σε 1-2 στο 54ο λεπτό και στο 82ο ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να βάλει… μπροστά την Πόρτο η οποία κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 86ο, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο αριστερό δοκάρι.

Στο 89ο ακυρώθηκε γκολ του Εβανίλνσον για την Πόρτο μιας και στο VAR φάνηκε πως η μπάλα ακούμπησε στο χέρι του πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας της Μποαβίστα.

Η Μποαβίστα κράτησε το 2-2 και η Πόρτο που βρίσκεται στην 2η θέση με 41 βαθμούς, έμεινε πίσω 7 βαθμούς από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Πηγή: sdna.gr

The post Η Μποαβίστα… τελείωσε τις ελπίδες της Πόρτο για τον τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top