ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η στιγμή που κουκουλοφόροι πυρπόλησαν το οίκημα Απόλλωνα – Σε συναγερμό η Αστυνομία Λεμεσού - ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που κουκουλοφόροι πυρπόλησαν το οίκημα Απόλλωνα – Σε συναγερμό η Αστυνομία Λεμεσού - ΒΙΝΤΕΟ

Σε συναγερμό η Αστυνομία στη Λεμεσό, ενόψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ, μετά και τα επεισόδια που σημειώνονται το τελευταίο τριήμερο μεταξύ των δυο ποδοσφαιρικών ομάδων.

Όπως διαφαίνεται και στο επίμαχο βίντεο οπαδοί της ΑΕΛ, μπουκάρουν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στον Σύνδεσμο φιλάθλων του Απόλλωνα, σπάζοντας με ξύλα τις πόρτες και θέτοντας φωτιά, καταστρέφοντας το. «Μαζί μας εν τα βάλλεται» ακούγεται να φωνάζουν, δείχνοντας πως η διαμάχη μεταξύ τους δεν έχει φρένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, για τα επεισόδια των τελευταίων τριών ημερών από τους οπαδούς των δύο ομάδων δεν έχει γίνει σύλληψη, ενώ οι Αρχές επεξεργάζονται τα βίντεο που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.   

Όπως είμαστε να γνωρίζουμε στη Λεμεσό μετά τα επεισόδια που σημειώνονται οι Αρχές, έχουν αυξήσει τις περιπολίες σε όλη την πόλη, ενώ υποστατικά που σχετίζονται με τις δυο ομάδες φρουρούνται για αποφυγή νέων επεισοδίων.

Σημειώνουμε ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων καταδικάζουν τα επεισόδια και προειδοποιούν τους φιλάθλους τους να σταματήσουν αυτές τις ενέργειες πριν έχουμε θύματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top