ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βήχας: «Ο αδερφός μου είναι Απολλωνίστας, πρέπει να σκοτωθούμε; – Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο»

Βήχας: «Ο αδερφός μου είναι Απολλωνίστας, πρέπει να σκοτωθούμε; – Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο»

Ο γνωστός ηθοποιός και οπαδός της ΑΕΛ, Κώστας Βήχας, ο οποίος πριν μερικές μέρες βραβεύτηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως πρώτος ευρωπαίος πολίτης για το έργο και την προσφορά της «Κίτρινης Γραμμής», μίλησε στον ραδιόφωνο του Active.

Ανάμεσα σε άλλα, στάθηκε στα όσα δραματικά γίνονται στη Λεμεσό ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας του και του Απόλλωνα, τονίζοντας πως, γαλαζοκίτρινοι και κυανόλευκοι είναι αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Αναλυτικά: 

Αρχικά: «Έγραψα κάτι, αυτό που είπε ο Νίκος Σολωμονίδης. Ο Απόλλων είναι κομμάτι από την ΑΕΛ και οι δύο είναι κομμάτια από την ίδια πόλη. Είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο. Έξω είμαστε φίλοι και αδελφοί, συμπολίτες αγαπημένοι. Αυτό το μήνυμα τα λέει όλα. Δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι, για όνομα του Θεού. Με στενοχωρεί να έχουμε αυτή τη στιγμή τόσους αστυνομικούς και να φρουρούν τα πάντα. Την “Κίτρινη Γραμμή” που είναι τα τρόφιμα έχει αστυνομικό έξω για να προσέχει μήπως έρθει κάποιος ανεγκέφαλος να κάνει ζημιά, έξω από τους χώρους των δύο ομάδων, τα Σωματεία, τα καταστήματα και αυτό είναι τραγικό. Προσβάλουν τα Σωματεία ή καλύτερα αυτούς που θέλουν να λέγονται οπαδοί, να μην πω τι είναι στο αέρα του ραδιοφώνου».

Για τις δηλώσεις του Άγγελος Τσολάκη που είπε ότι δεν βίωσε ποτέ όταν αγωνιζόταν έχθρα και μίσος στα ντέρμπι της Λεμεσού: «Να σας πω κάτι που αφορά εμένα: ο αδελφός μου είναι με τον Απόλλωνα, εγώ με την ΑΕΛ τι πρέπει να κάνουμε να σκοτωθούμε; Είμαστε στην ίδια πόλη. Παλιά πήγαιναν όλοι στην ίδια κερκίδα. Γίνονταν τα πειράγματα που έπρεπε και τελείωσε. Τώρα, να καταστρέψουν περιουσίες και από τις δύο πλευρές, αυτοκίνητα, μαγαζιά για ποιο λόγο; Τι θα κερδίσω; Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα δεν θα το χαρεί καμία από τις δύο ομάδες γιατί έχουν αμαυρώσει την ημέρα αυτοί οι αλήτες!».

Για την «Κίτρινη Γραμμή»: «Όταν έκλεισαν τα πάντα ο Ανδρέας Σοφοκλέους μας έδωσε το Αθλητικό Κέντρο και εμείς το κάναμε τεράστιο μπακάλικο. Είχε μέσα ότι φανταστείς: αγγουράκια, ντομάτες, τρόφιμα. Στόχος μας ήταν να δώσουμε τρόφιμα σε όλο τον κόσμο, παγκύπρια. Πάρα πολλές ομάδες ήρθαν και ενίσχυσαν την ΑΕΛ».

Αν βοηθάνε και επώνυμοι αλλά δεν θέλουν να βγει προς τα έξω: «Βέβαια, είναι άνθρωποι που έχουν προσφέρει σε αυτό τον τόπο. Πρωταγωνιστές, συνάδελφοι σας ακόμα δημοσιογράφοι που τους έχουν διώξει από τις δουλειές τους, ηθοποιοί, τραγουδιστές, ζωγράφοι έμειναν ξεκρέμαστοι. Είναι χωρίς μισθό, όλος αυτός ο κόσμος πρέπει να ζήσει. Έτσι, επειδή είναι επώνυμος κάποιος δεν στέκεται στην ουρά να πάρει φαγητό, αναγκάζεται να κρύβεται μέσα στα δέντρα για να μην το δει κάποιος. Εγώ το καταλαβαίνω αμέσως και το κατανοώ».

Αν η βράβευση βοηθά αυτή την προσπάθεια: «Θα σας το πω με χιούμορ. Ήμουν ένας απλός στρατιώτης και πλέον πήρα μερικά νισιάνια οπότε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να ενισχύσουμε το έργο μας».

Μια πρόβλεψη; «Θα πάω το συναίσθημά μου, θα κερδίσει η ΑΕΛ. Όσα παιχνίδια παρακολούθησα φέτος από το γήπεδο φέτος κερδίσαμε. Είμαι γουρλής».

Ποιος θα σκοράρει: «Όλες οι ομάδες έχουν γκολτζήδες, εμείς τους έχουμε όλους. Μπορεί να σκοράρει και ο τερματοφύλακας (γέλια)».

Από το δ.σ. της ΑΕΛ και το τεχνικό επιτελείο εσείς που είστε κοντά υπάρχει κάποιος με υποκριτικές ικανότητες; «Όχι, όχι. Ο τρόπος που δουλεύει ο φίλος μου ο Κέρκεζ και η συμπεριφορά του είναι εκπληκτική. Τους έχει κάνει ομάδα, σύνολο».

The post Βήχας: «Ο αδερφός μου είναι Απολλωνίστας, πρέπει να σκοτωθούμε; – Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top