ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλοπ: «Δεν έχω ανάγκη από διάλειμμα, είμαι γεμάτος ενέργεια»

Κλοπ: «Δεν έχω ανάγκη από διάλειμμα, είμαι γεμάτος ενέργεια»

Ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε με αποστομωτικό τρόπο στις φήμες που κυκλοφόρησαν για αποχώρησή του από την Λίβερπουλ ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς για τη στήριξή τους μέσω πανό που κρέμασαν έξω από το “Άνφιλντ”.

Η Λίβερπουλ βλέπει τα ματς με την Λειψία για τους “16” του Champions League ως μία ευκαιρία για νέα αρχή ώστε να αφήσει πίσω την τεράστια αγωνιστική κρίση στην οποία έχει μπει στην Premier League (5 ήττες στα επτά τελευταία ματς) και τα οποία την έχουν ρίξει στην 6η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου ματς με τους Γερμανούς που θα γίνει στην Βουδαπέστη θέλησε να μία ξεκάθαρη τοποθέτηση για το παρόν και το μέλλον του.

Αιτία οι φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο 24ωρο και τον θέλουν είτε να απολύεται είτε να παραιτείται άμεσα από την τεχνική ηγεσία των κόκκινων, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων και της όχι και τόσο καλής ψυχολογικής του κατάστασης μετά την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, με τον Γερμανό να στέλνει μήνυμα πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την ομάδα και πως συνεχίζει αποφασισμένος να την οδηγήσει στο δρόμο της ανάκαμψης.

“Αν παρατηρήσετε τα παιχνίδια με Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ, δεν μοιάζουν με παιχνίδια που δεχόμαστε 7 γκολ και σκοράρουμε 2. Αυτό συνέβη, λόγω των ατομικών λαθών και το έχουμε συζητήσει. Μόλις μια φορά συνέβη λάθος από ασυνεννοησία.

Είχαμε μερικά όχι τόσο καλά παιχνίδια, αλλά οι εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια ήταν αρκετά καλές. Πρέπει να συνεχίσουμε τα καλά πράγματα που κάνουμε.

Η διάθεσή μου είναι εντάξει αλλά προφανώς έχει υπάρξει και καλύτερη”, δήλωσε αρχικά αναφορικά με τις τελευταίες εμφανίσεις της Λίβερπουλ αλλά και τη δική του διάθεση και συνέχισε:

“Διαβάζω τα τελευταία σενάρια που λένε πως θα απολυθώ ή θα παραιτηθώ. Τίποτα από τα δύο. Δεν έχω ανάγκη από διάλειμμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κάποιος για μένα.

Ίσως να μη φαίνομαι στα καλύτερά μου επειδή δεν είμαι φρέσκος, τα γένια γίνονται όλο και πιο γκρίζα, δεν κοιμάμαι πολύ και είναι έτσι τα μάτια μου, αλλά είμαι γεμάτος ενέργεια.

Είμαι έτοιμος, τα παιδιά είναι έτοιμα. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, οι άνθρωποι της ομάδας μου λένε γι ‘αυτό. Είμαι πολύ ευγνώμων. Αλλά μπορούν πραγματικά να σκεφτούν άλλα πράγματα, καθώς κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για μένα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε μία δύσκολη για αυτόν περίοδο, μετά το θάνατο της μητέρας του (λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να της πει το τελευταίο αντίο στην ταφή της), οι οπαδοί της Λίβερπουλ έδειξαν το πόσο βρίσκονται κοντά του με το πανό “Γιούργκεν Κλοπ, You’ll never walk alone” που κρέμασαν έξω από το “Άνφιλντ”, με τον Κλοπ να δηλώνει:

“Το έχω ακούσει. Το πανό ήταν ωραίο, αλλά όχι και αναγκαίο. Δεν χρειάζομαι κάποιου είδους ειδική στήριξη αυτή τη στιγμή”.

Πηγή: Sport24.gr

The post Κλοπ: «Δεν έχω ανάγκη από διάλειμμα, είμαι γεμάτος ενέργεια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top