Ο απολογισμός των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας – Δύο νίκες, μια ήττα

Ο απολογισμός των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας – Δύο νίκες, μια ήττα

H Oμόνοια ενημερώνει για τα αποτελέσματα τριών αθλητικών της τμημάτων.

Αναλυτικά: 

«Τρία τμήματα του Σωματείου μας έδωσαν αγώνες την εβδομάδα που μας πέρασε.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΑΝΔΡΕΣ                    

Νίκη σε βάρος του ΑΠΟΕΛ με 1-0 πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ για την 26η αγωνιστική. To νικητήριο γκολ πέτυχε στο 7’ ο Ασάντε με κεφαλιά, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου καθώς ο Παπουλής αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Τιάγκο στο 43’. Η ομάδα μας παρέμεινε στην 1η θέση με 56 βαθμούς.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-3 σετ από τον Μαραθώνα για την 7η αγωνιστική. Με πέντε νίκες και δύο ήττες βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας 14 βαθμούς.

ΦΟΥΤΣΑΛ

Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας που επικράτησε της ΑΕΛ με 5-3 στη Λεμεσό. Σκόρερ οι Μανώλη (2), Πρέα, Χ. Στυλιανού και Ελ Κέμπε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τους 19 βαθμούς σε 8 αγώνες και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας».

The post Ο απολογισμός των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας – Δύο νίκες, μια ήττα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.