Συνεχίζει τους οδικούς ελέγχους το Τμήμα Οδικών Μεταφορών

Συνεχίζει τους οδικούς ελέγχους το Τμήμα Οδικών Μεταφορών

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, σε όλες τις επαρχίες, οι έλεγχοι από τους Επόπτες Οδικών Μεταφορών, σε ιδιωτικά οχήματα και κυρίως σε επαγγελματικά οχήματα, όπως φορτηγά, λεωφορεία και ταξί, σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, από τους χθεσινούς ελέγχους στην επαρχία Πάφου, που έγιναν σε συνεργασία των Εποπτών Οδικών Μεταφορών όλων των επαρχιών, ελέγχθηκαν 90 ιδιωτικά οχήματα και 40 φορτηγά. Από τους ελέγχους προέκυψαν 23 καταγγελίες
 
Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και οργανώνονται ώστε, όπου γίνονται, να εμπλέκονται όσο περισσότεροι Επόπτες, από όλες τις επαρχίες, ώστε  να καθίστανται καθολικοί και αποτελεσματικοί, προστίθεται.

Καταλήγοντας το Τμήμα Οδικών Μεταφορών αναφέρει ότι συνεχίζει και προγραμματίζει να ενισχύσει και τους οδικούς τεχνικούς ελέγχους, ιδιαίτερα για επαγγελματικά οχήματα, με τη χρήση των κινητών μονάδων τεχνικού ελέγχου που διαθέτει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE