ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ Μούσιτς για τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου, τα ΦΑΒΟΡΙ για τη ΜΑΧΗ τίτλου και ΑΠΟΨΗ για Τσέποβιτς

ΠΡΟΒΛΕΨΗ Μούσιτς για τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου, τα ΦΑΒΟΡΙ για τη ΜΑΧΗ τίτλου και ΑΠΟΨΗ για Τσέποβιτς

Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ντάγκοσλαβ Μούσιτς.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το φετινό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας: «Είναι συναρπαστικό πρωτάθλημα και για την κατάκτηση του τίτλου και για την προσπάθεια αποφυγή του υποβιβασμού. Έχουμε τέσσερεις ομάδες αρκετά ποιοτικές, που έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρώτη φορά βλέπουμε ένα τέτοιο γκρουπ χωρίς τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και την ΑΕΚ να είναι μακριά από αυτόν τον στόχο, αν και θα παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη. Στο κάτω γκρουπ δεν νομίζω να κινδυνέψει ο ΑΠΟΕΛ παρά το γεγονός ότι έχει προβλήματα. Με τη συγκεκριμένη ποιότητα που έχει ήταν από την αρχή δύσκολο να μπει στο πρώτο γκρουπ. Περνά μια κρίση και πιστεύω θα βγει σιγά σιγά από αυτήν. Ούτε η Πάφος με το ρόστερ που διαθέτει θεωρώ ότι θα κινδυνέψει. Η Καρμιώτισσα είχε καλά αποτελέσματα με μεγάλες ομάδες αλλά έχει χάσει λίγο από την αντοχή της, ο Εθνικός ανεβαίνει, όπως και η ΕΝΠ. Οι άλλες ομάδες του β’ γκρουπ είναι πιο σταθερές το τελευταίο διάστημα σε ό,τι αφορά την απόδοσή τους».

Για τη μάχη του τίτλου κι αν θεωρεί κάποια ομάδα ως φαβορί: «Περισσότερη σταθερότητα έδειξαν ότι έχουν η Ομόνοια και η ΑΕΛ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι οι μόνες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Απόλλωνα είχε κάποια αστάθεια όμως θα παλέψει για τον τίτλο, ενώ η Ανόρθωση έχασε βαθμούς όταν της έλειψε πολύ ο Οκριβασβίλι που δίνει επιθετικές λύσεις. Είναι όπως ο Τάαμαρι πέρσι στον ΑΠΟΕΛ που όταν απουσίαζε ή δεν ήταν στα καλά του, σαν κάτι να έλειπε από την ομάδα. Καλό είναι να έχει μια ομάδα ένα αστέρι και όταν το χρειάζεται να βοηθά, όμως είναι καλύτερο να υπάρχει ισορροπία όπως για παράδειγμα φέτος Ομόνοια που δεν ξέρεις ποιο παίκτη να βάλεις και ποιον να αφήσεις έξω. Η ΑΕΛ για εμένα ήταν λίγο έκπληξη μπορώ να πω, όμως βλέπουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα που ασκεί συνεχώς πρέσινγκ στον αντίπαλο και οι παίκτες της έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση. Μόνο σε ένα παιχνίδι, αυτό με την Ανόρθωση έδωσε περισσότερη προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα. Αν μου έλεγε κάποιος πάρε έναν παίκτη από την ΑΕΛ, πραγματικά δεν θα ήξερα ποιον να πάρω, είναι ομάδα συνόλου».

Για τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου: «Είναι μονόδρομος για τον ΑΠΟΕΛ για να βγει στην Ευρώπη. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι, όμως η Ομόνοια είναι πιο ποιοτική ομάδα. Φαινομενικά, η Ομόνοια που παίζει και ως τυπικά φιλοξενούμενη θα υποχρεώσει τον ΑΠΟΕΛ να ακολουθήσει και μια τακτική για να κριθεί η πρόκριση στον επαναληπτικό. Εκτός και αν ξεφύγει το σκορ αρκετά από το πρώτο παιχνίδι. Στο άλλο παιχνίδι η Ανόρθωση είναι το φαβορί, έχει απουσίες αλλά ο πρώτος λόγος για την πρόκριση της ανήκει»

Η άποψη του για τον επιθετικό της Ομόνοιας, Μάρκο Τσέποβιτς: «Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, τον χρειαζόταν η Ομόνοια. Και στα πρώτα παιχνίδια φάνηκε πως ξέρει πως να κινείται μέσα στο γήπεδο. Αν τον είχε η ομάδα από την αρχή θα ήταν ακόμη πιο αποτελεσματική. Εγώ τον γνωρίζω και από την Παρτίζαν».

 

The post ΠΡΟΒΛΕΨΗ Μούσιτς για τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου, τα ΦΑΒΟΡΙ για τη ΜΑΧΗ τίτλου και ΑΠΟΨΗ για Τσέποβιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top