Η έκπληξη Πουρσαϊτίδη με Ομόνοια – Είχε να παίξει από τον καιρό του… Μακάρθι!

Η έκπληξη Πουρσαϊτίδη με Ομόνοια – Είχε να παίξει από τον καιρό του… Μακάρθι!

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Ομόνοια για την πρώτη «αιώνια» αναμέτρηση του κυπέλλου και η ενδεκάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Σάντος πήρε φανέλα βασικού μετά από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, ο Bραζιλιάνος, είχε αγωνιστεί τελευταία φορά για την 18η αγωνιστική, στις 5 Ιανουαρίου ενάντια στην ήττα από τη Δόξα, στο τελευταίο παιχνίδι του Μικ Μακάρθι.

Είναι η πρώτη φορά που παίζει με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ο 23χρονος και μάλιστα τον «ρίχνει στα βαθιά», σε ένα κρίσιμο ματς, μετά από σχεδόν δύο μήνες.

The post Η έκπληξη Πουρσαϊτίδη με Ομόνοια – Είχε να παίξει από τον καιρό του… Μακάρθι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές Εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE