ΟΝΕΚ: Είσαι ΟΚ; Συζήτηση για τη ψυχική ανθεκτικότητα στην πανδημία

ΟΝΕΚ: Είσαι ΟΚ;   Συζήτηση για τη ψυχική ανθεκτικότητα στην πανδημία

Tι είναι αυτό που σε βοηθά να είσαι καλά; Που σου δίνει ώθηση να ξεκινάς τη μέρα σου με αισιοδοξία; Πως νιώθεις αυτή την περίοδο;

Οι ιδιαίτερες συνθήκες οι οποίες βιώνουμε, η κοινωνική απόσταση, ο περιορισμός της προσωπικής ελευθερίας, οι αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες αλλά και οι προβληματισμοί για το «πότε θα τελειώσει όλο αυτό», «θα τελειώσει άραγε», «πως θα ειμαστε μετά την πανδημία», είναι θέματα που επηρεάζουν τη ψυχική μας υγεία και γι’ αυτό, καλούμαστε να βρούμε τρόπους για να τα αντιμετωπίσουμε.

Για όλα τα πιο πάνω, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση στην οποία μαζί με το κοινό θα μιλήσουν και θα αναλύσουν για το πως να απομονώσουμε όλα αυτά που διαταράσσουν τη ψυχική μας υγεία, καθώς και τρόπους και δεξιότητες για να ενισχυθεί η ψυχική μας ανθεκτικότητα.

Η συζήτηση θα γίνει ζωντανά στη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook, την 1η Μαρτίου 2021 στις 19:00, όπου μπορείτε να λάβετε και εσείς μέρος στη συζήτηση γράφοντας τις δικές σας απορίες ή επισημάνσεις κατά τη διάρκεια του live.

Συμμετέχουν οι Δρ Χαρά Α. Δημητρίου – Κλινική Ψυχολόγος στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες του προγράμματος «Πρόταση» του ΟΝΕΚ / Eιδικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου Κύπρου και Δρ Δημήτρης Χατζηχαραλάμπους – Λέκτορας Κοινωνικής Εργασίας στο Τμήμα Ψυχολογίας και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Frederick.


Συντονίζει ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Νεολαίας, Μενέλαος Μενελάου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE