ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλαζοκίτρινο κάλεσμα – «Τώρα είναι η στιγμή για να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γαλαζοκίτρινο κάλεσμα – «Τώρα είναι η στιγμή για να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ.

«Η ομάδα μας, μέσα στις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας και του Covid-19, είναι εδώ και διαγράφει μια πορεία όπως την σχεδίασε η Διοίκηση και την θέλουν οι χιλιάδες φίλαθλοι μας.
Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος η ΑΕΛ μας, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και στα προημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου.
Τώρα είναι η στιγμή για να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.
Γι΄ αυτό το λόγο η Διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση 200 λαχνών αξίας 500 ευρώ έκαστος με συμβολικό δώρο μια κορζιναρισμένη επετειακή φανέλα της ομάδας μας για τα 90 Χρόνια ζωής της, υπογραμμένη απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές.
Η αγωνιστική περίοδος οδεύει προς το σημαντικότερο μέρος της και τώρα είναι στιγμή για να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.
Στην φετινή μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!
*Η κλήρωση του συμβολικού δώρου θα γίνει στις 10 Μαρτίου, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε οι 200 λαχνοί θα εξαντληθούν.
**Η συμμετοχή σας μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της AEL PODOSFAIRO DIMOSIA LTD (Τράπεζα Κύπρου, IBAN: CY58 0020 0195 0000 3570 0533 7777), ή με παράδοση μετρητών/επιταγής/Visa card στα γραφεία της ΑΕΛ στην Οδό Αγία Ζώνης 70.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μην διστάσετε να καλέσετε στο 25 33 1930 #aelfc»

The post Γαλαζοκίτρινο κάλεσμα – «Τώρα είναι η στιγμή για να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top