ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ασίστ-μαν Τόρες… ΠΑΙΖΕΙ στην «AS» – «Ανταγωνιστικό και η απόδειξη είναι ο ΑΠΟΕΛ…»

Ο ασίστ-μαν Τόρες… ΠΑΙΖΕΙ στην «AS» – «Ανταγωνιστικό και η απόδειξη είναι ο ΑΠΟΕΛ…»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Μανουέλ Τόρες, φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.as.com

Το δημοσίευμα με τίτλο «Ο καλύτερος Ισπανός ασίστ – μαν παίζει στην Κύπρο» κάνει ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του Τόρες με τη φανέλα της ΑΕΛ και δη την τρέχουσα σεζόν, όπου βοηθά τα μέγιστα επιθετικά τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού και συγκεκριμένα με τις ασίστ του.

Μιλώντας ο Τόρες στην ιστοσελίδα ανέφερε τα εξής:

Για την παρουσία του στην ΑΕΛ: «Κανένας δεν περίμενε ότι θα μπορούσα να παίξω σε αυτό το επίπεδο μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο. Εδώ ανακάλυψα και πάλι τον εαυτό μου. Η ΑΕΛ είναι φανταστική. Έχω όσα χρειάζομαι για να είμαι χαρούμενος και να παρουσιάζομαι έτσι στο γήπεδο».

Όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, ανέφερε: «Γιατί όχι; Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το Κυπριακό πρωτάθλημα ανεβαίνει κάθε χρόνο. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και απόδειξη αποτελεί ότι το ΑΠΟΕΛ, που ήταν πάντα στην κορυφή, αυτή τη χρονιά δεν βρίσκεται στους πρώτους έξι».

Ακολούθως είπε για την παρουσία του Μίτσελ Σαλγκάδο στην Πάφο: «Είναι η απόδειξη ότι δεν σταματούν να έρχονται εδώ καλοί επαγγελματίες».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τη συνύπαρξή του με τον Ραούλ στη Σάλκε: «Υπήρχαν παγκόσμιου επιπέδου παίκτες, ανάμεσά τους και ο Ραούλ και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ήταν ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Ο ασίστ-μαν Τόρες… ΠΑΙΖΕΙ στην «AS» – «Ανταγωνιστικό και η απόδειξη είναι ο ΑΠΟΕΛ…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top