Προετοιμάζεται για ΑΕΛ ο Απόλλωνας – Εκτός ο Βασιλείου, όλα τα νέα της προπόνησης

Προετοιμάζεται για ΑΕΛ ο Απόλλωνας – Εκτός ο Βασιλείου, όλα τα νέα της προπόνησης

Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της Λεμεσού κόντρα στην ΑΕΛ. Εκτός μόνο ο Βασιλείου που ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Αναλυτικά:

«Με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (03/03) άνοιξε τον κύκλο προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει του επικείμενου Λεμεσιανού ντέρμπι της Δευτέρας (08/03).
Η τεχνική ηγεσία είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Βασιλείου, να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.
Ο αρχηγός Γιώργος Βασιλείου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη (4/3)».

The post Προετοιμάζεται για ΑΕΛ ο Απόλλωνας – Εκτός ο Βασιλείου, όλα τα νέα της προπόνησης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE