ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δαμιανού: «Νιώθουμε αδικημένοι-Ψηλά το κεφάλι»

Δαμιανού: «Νιώθουμε αδικημένοι-Ψηλά το κεφάλι»

Όλα όσα είπε ο Σάββας Δαμιανού, προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Οι δηλώσεις του: 

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ η οποία μέσα στο Τσίρειο δύσκολα έχασε βαθμούς. Θεωρώ ότι με βάση τη συνολική εικόνα της ομάδας, νιώθουμε αδικημένοι. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ θα το πληρώσεις. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια των παιδιών. Έκαναν ότι ζητήσαμε να κάνουν. Το παιχνίδι τελείωσε. Σηκώνουμε κεφάλι. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάμε με όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ΑΕΛ παίρνει ένα σημαντικό προβάδισμα όμως σε 15 μέρες θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

The post Δαμιανού: «Νιώθουμε αδικημένοι-Ψηλά το κεφάλι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top