Με νίκες του… μισού μηδέν, Έουπεν και Άντερλεχτ προκρίθηκαν στα ημιτελικά

Με νίκες του… μισού μηδέν, Έουπεν και Άντερλεχτ προκρίθηκαν στα ημιτελικά

Με νίκες του… μισού μηδέν η Έουπεν πρώτα απέναντι στην Γάνδη και στη συνέχεια η Άντερλεχτ απέναντι στην Σερκλ Μπριζ, επικράτησαν στους σημερινούς προημιτελικούς και πήραν το εισιτήριο για την τετράδα του Κυπέλλου στο Βέλγιο.

Σ’ ένα πολύ κλειστό ματς η Άντερλεχτ πριν από λίγο πήρε την πρόκριση απέναντι στην Σερκλ Μπριζ, χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Λούκας Νμετσά, προβάδισμα που διατήρησε ως το τέλος της αναμέτρησης.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα, η Έουπεν έκανε την έκπληξη παίρνοντας την πρόκριση από τη Γάνδη με 1-0 με το γκολ Τζόναθαν Χέρις στο 48’.

Αύριο παίρνουν σειρά οι προημιτελικοί της Γκενκ με τη Μαλίν και της Σταντάρ Λιέγης με την Μπριζ.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Με νίκες του… μισού μηδέν, Έουπεν και Άντερλεχτ προκρίθηκαν στα ημιτελικά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.