ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπορεί και τους δύο τίτλους η ΑΕΛ» – Το σχόλιο του για το Λεμεσιανό ντέρμπι και τη ρεβάνς με Νέα Σαλαμίνα

«Μπορεί και τους δύο τίτλους η ΑΕΛ» – Το σχόλιο του για το Λεμεσιανό ντέρμπι και τη ρεβάνς με Νέα Σαλαμίνα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Πανίκος Ορφανίδης, ο οποίος μίλησε για την πορεία της Λεμεσιανής ομάδας τη φετινή σεζόν.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Υπάρχει σταθερότητα και άνοδος στην πορεία της ΑΕΛ. Οφείλεται στην παρουσία του προπονητή για πολλά χρόνια, η εμπιστοσύνη που του δείχνουν από τη διοίκηση και ο «κορμός» από τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι που κάνει το σύνολο να λειτουργεί σαν ομάδα. Παίζει πολύ μεγάλη σημασία και η σταθερότητα στα διοικητικά. Ο προπονητής ξέρει τις αδυναμίες άμα δουλεύει για πολλά χρόνια και η σταθερότητα φέρνει και αποτελέσματα. Η ομάδα λειτουργεί σαν σύνολο και όχι σαν άτομα. Σε κάποια παιχνίδια, κάποιοι ποδοσφαιριστές αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και τους βγαίνει. Η σταθερότητα είναι το πλέον σημαντικότερο στοιχείο για την επιτυχία της ομάδας».

Για τον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα: «Χρειάζεται προσοχή στον επαναληπτικό, γιατί η Νέα Σαλαμίνα είναι αρκετά καλή ομάδα, όμως τον πρώτο λόγο για πρόκριση τον έχει η ΑΕΛ».

Για το που μπορεί να φτάσει η φετινή ΑΕΛ: «Έχει πιθανότητες η ΑΕΛ και για τους δύο τίτλους και θα τους διεκδικήσει μέχρι τέλους. Πολλά παίζουν ρόλο σε οποιονδήποτε θεσμό. Όλα τα παιχνίδια που απομένουν είναι σημαντικά. Είναι διπλής σημασίας το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όμως δεν θα κρίνει κάτι. Και το Ομόνοια-Ανόρθωση είναι σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».

The post «Μπορεί και τους δύο τίτλους η ΑΕΛ» – Το σχόλιο του για το Λεμεσιανό ντέρμπι και τη ρεβάνς με Νέα Σαλαμίνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top