ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καυτές» προεδρικές ατάκες: «Στην Κύπρο οι μεγάλες ομάδες παίρνουν και τα λεφτά που δικαιούνται οι μικρές»!

«Καυτές» προεδρικές ατάκες: «Στην Κύπρο οι μεγάλες ομάδες παίρνουν και τα λεφτά που δικαιούνται οι μικρές»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Πρόεδρος της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, Δημήτρης Βραχίμης, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων, το “καυτό” θέμα με το πρωτάθλημα των 14 ομάδων…

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Έγινε η τηλεδιάσκεψη, συζητήσαμε κάποια πράγματα και έγιναν κάποιες εισηγήσεις για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν θα γίνει κάτι τώρα, θα ολοκληρωθεί η χρονιά και από το καλοκαίρι θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Εμείς έχουμε πολλά χρόνια που αγωνιστήκαμε στη Β΄ κατηγορία και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εκεί, με μεγαλύτερο το οικονομικό. Επίσης τα γήπεδα, κάποια δεν υπάρχει χώρος να κάνεις το κόρνερ ή το πλάγιο ή άλλα δεν έχουν αποδυτήρια ή ζεστό νερό για μπάνιο, κάποιες κερκίδες κάθεσαι και δεν ξέρεις αν θα μείνεις εκεί ή αν θα πέσεις. Στην Α΄ κατηγορία είναι μόνο 5-6 ομάδες. Οι υπόλοιπες δεν υπάρχουμε. Πχ. στη Γερμανία οι μεγάλες ομάδες δίνουν λεφτά στις μικρότερες για να βελτιωθεί το πρωτάθλημα, ενώ εδώ οι μεγάλες ομάδες παίρνουν και τα λεφτά που δικαιούνται οι μικρές».

Για τον ρόλο που παίζει το οικονομικό και στη Β΄ κατηγορία: «Όταν έχω έναν προϋπολογισμό γύρω στις 500.000 για την Α΄ κατηγορία, είναι περίπου τα χρήματα που παίρνω από τα τηλεοπτικά. Αν πέσουμε κατηγορία, για να κάνω μία ανταγωνιστική ομάδα με στόχο να ξαναβγώ στην πρώτη, χρειάζομαι περίπου τα ίδια χρήματα, αλλά χωρίς τα έσοδα που είχα στην πρώτη κατηγορία. Άρα, θα πρέπει να βάλω τα χρήματα από την τσέπη μου».

Για το αν θα έχουμε τελικά 14 ομάδες στο νέο πρωτάθλημα: «Το εύχομαι. Δεν ξέρω αν θα γίνει, όμως το εύχομαι να παραμείνουν 14 οι ομάδες. Δεν νομίζω να αλλάξει η φετινή προκήρυξη. Πάντως ακόμα και αν πέσουμε κατηγορία και μου ζητήσουν να ψηφίσουμε να πέσουν τελικά δύο αντί για τέσσερις ομάδες και να παραμείνει ο αριθμός των 14 ομάδων του χρόνου, εγώ θα το ψηφίσω, παρά το γεγονός ότι θα βρίσκομαι στη δεύτερη κατηγορία».

Για την πορεία της Καρμιώτισσας: «Αν κάνουμε 2-3 νίκες μαζεμένες, θα μαζέψουμε βαθμούς που θα μας βοηθήσουν για να πάμε καλύτερα στη συνέχεια και να πετύχουμε στον στόχο μας».

The post «Καυτές» προεδρικές ατάκες: «Στην Κύπρο οι μεγάλες ομάδες παίρνουν και τα λεφτά που δικαιούνται οι μικρές»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top