ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Από το Φεβρουάριο είχαν χτυπήσει «καμπανάκι» για τη Λεμεσό – Τους αγνόησαν γιατί έρχονται εκλογές

Από το Φεβρουάριο είχαν χτυπήσει «καμπανάκι» για τη Λεμεσό – Τους αγνόησαν γιατί έρχονται εκλογές

Έντονος προβληματισμός για την άνοδο τόσο των κρουσμάτων όσο και του ποσοστού θετικότητας στη Λεμεσό, με τους ειδικούς να προσπαθούν να εξηγήσουν τα αίτια της μεγάλης απόκλισης μεταξύ των επαρχιών.

Ωστόσο φαίνεται πως εδώ και ένα περίπου μήνα, μέλη της επιστημονικής ομάδας φαίνεται να είχαν εκφράσει ανοιχτά της ανησυχίες τους για την έξαρση που παρατηρείται τώρα στην πόλη της Λεμεσού όμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις χαλαρώσεις της 1ης Μαρτίου ανακοίνωσε μέτρα σε Παγκύπρια βάση.

Πλέον, 11 Μαρτίου λίγες μέρες πριν από το (μέχρι χθες) προγραμματισμένο άνοιγμα της εστίασης και εξαγγελίας νέων χαλαρώσεων η Λεμεσός «βγάζει» περισσότερα από τα μισά κρούσματα όλης της Κύπρου, ξεπερνώντας τα 200 την Τετάρτη 10/3.

Άρχισαν ήδη οι αντιδράσεις για το πισωγύρισμα που φημολογείται, καθώς τα 1500 κρούσματα των τελευταίων 4 ημερών «σπρώχνουν» προς τα πίσω τις νέες χαλαρώσεις με τους ειδικούς να αναζητούν φόρμουλα ώστε να ελέγξουν την εξάπλωση στη Λεμεσό.

«Είναι κρίμα να την πληρώσει η υπόλοιπη Κύπρος για την επαρχία της Λεμεσού» είναι μία από τις θέσεις που εκφράστηκαν, αλλά βλέπετε έρχονται και εκλογές και το πολιτικό κόστος για περαιτέρω μέτρα τοπικού χαρακτήρα στην πόλη θα κοστίσει πολλούς ψήφους στο κυβερνών κόμμα.

Αυτή τη στιγμή πιθανότερο είναι το σενάριο, με τα δεδομένα ενώπιον των αρμοδίων να μην ευνοούν 'ξανοίγματα' να παραμείνουμε τουλάχιστον στην ίδια κατάσταση.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top