ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετήσια αύξηση εκτάκτου προσωπικού Κυβέρνησης τον Φεβρουάριο - Κυρίως στην εκπαίδευση

Ετήσια αύξηση εκτάκτου προσωπικού Κυβέρνησης τον Φεβρουάριο - Κυρίως στην εκπαίδευση

Σε σταθερά επίπεδα διατηρήθηκε η ετήσια απασχόληση στην Κυβέρνηση τον Φεβρουάριο του 2021, με το μόνιμο προσωπικό ωστόσο να μειώνεται και το έκτακτο προσωπικό, κυρίως στην εκπαίδευση να αυξάνεται, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Η απασχόληση στην Κυβέρνηση τον Φεβρουάριο του 2021 μειώθηκε κατά 52 άτομα (-0,1%) σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020 και διαμορφώθηκε στα 52.481 άτομα. Στο μόνιμο προσωπικό παρατηρείται μείωση κατά 999 άτομα (-3,6%), από 27.774 σε 26.775 άτομα. Στο έκτακτο προσωπικό παρατηρείται αύξηση κατά 1.125 άτομα (6,9%) φθάνοντας τις 17.403 σε σχέση με 16.278 άτομα τον Φεβρουάριο του 2020.
 
Σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020 παρατηρείται αύξηση στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (1,5%) και στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (0,2%), ενώ στο προσωπικό των Δυνάμεων Ασφαλείας παρατηρείται μείωση (-0,9%). Στο μόνιμο προσωπικό παρατηρείται μείωση και στις τρεις κατηγορίες, με το προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας να παρουσιάζει την μεγαλύτερη (-4,0%). Αντιθέτως, στο έκτακτο προσωπικό παρατηρείται αύξηση και στις τρεις κατηγορίες με το προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας να παρουσιάζει την μεγαλύτερη (13,0%).
 
Σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2021 παρατηρείται αύξηση στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (0,2%) ενώ παρατηρείται μείωση στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (-2,5%) και στο προσωπικό των Δυνάμεων Ασφαλείας (-0,2%). Στο μόνιμο προσωπικό παρατηρείται μείωση και στις τρείς κατηγορίες, με το προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας να παρουσιάζει την μεγαλύτερη (-0,4%). Στο έκτακτο προσωπικό παρατηρείται αύξηση στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (1,1%) ενώ καταγράφεται μείωση στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (-6,6%) και των Δυνάμεων Ασφαλείας  (-0,1%).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top