Τραγωδία Λύμπια: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου που πνίγηκε - Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην επιφάνεια

Τραγωδία Λύμπια: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου που πνίγηκε - Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην επιφάνεια

Εικοσιπεντάχρονος από τη Ρουμανία, ο Catalin Marius, εντοπίστηκε σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου το πρωί νεκρός σε υδατοφράκτη που βρίσκεται σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 25χρονος είχε μεταβεί μαζί με φιλικό του πρόσωπο γύρω στις 7:00 το πρωί σήμερα στον υδατοφράκτη Λυμπιών, με σκοπό το ψάρεμα με καλάμια. Σε κάποια στιγμή ο 25χρονος, μπήκε στο νερό, με σκοπό να βγάλει έξω μια μικρή ηλεκτροκίνητη συσκευή με τηλεχειριστήριο, την οποία χρησιμοποιούσε στο ψάρεμα και η οποία είχε σταματήσει να λειτουργεί. 

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 25χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί πάνω από το νερό. Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ομάδα αυτοδυτών της ΕΜΑΚ, οι οποίοι σε απόσταση 10-15 μέτρων από τη όχθη, εντόπισαν και ανέσυραν νεκρό τον 25χρονο. 

Στη σκηνή διενεργήθηκε αυτοψία από ιατροδικαστή, ο οποίος εκ πρώτης όψεως, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE