Η μεταμόρφωση της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά απο δυο γέννες – ΒΙΝΤΕΟ

Η μεταμόρφωση της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά απο δυο γέννες – ΒΙΝΤΕΟ

Ξέρετε… υπάρχουν πράγματα στη ζωή τόσο απλά, τόσο καθημερινά, τόσο αυτονόητα, που κάποιες φορές το αυτονόητο κάποιος δεν το βλέπει μπροστά του και το προσπερνά ή καλύτερα “κακολογεί”.

Αυτό το αυτονόητο είναι που ήρθε η Χριστιάνα με την παρουσία της στην τηλεόραση να θυμίσει και να σπάσει το μοντέλο της επιτηδευμένα “τέλειας” εικόνας.

Διαβαστε τη συνεχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE