Σήμερα στο Υπουργικό το άνοιγμα των σχολείων

Σήμερα στο Υπουργικό το άνοιγμα των σχολείων

Αποφάσεις για το άνοιγμα των γυμνασίων αναμένετε να παρθούν σήμερα στο έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο.

Κλειστά παραμένουν τα Γυμνάσια παγκύπρια και τα Δημοτικά σχολεία της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, με την καθυστέρηση της επαναλειτουργίας τους να προκαλεί την έντονη αντίδραση των γονέων, οι οποίοι χθες διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό.

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησαν χθες βράδυ τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής. Ο Υπουργός Υγείας ζήτησε από τους ειδικούς να εξετάσουν το θέμα των σχολείων και να του μεταφέρουν τις απόψεις τους.

Δεν εκτιμάται ότι δεν θα ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση σήμερα σε σχέση με τα σχολεία, αλλά οι οποιεσδήποτε αποφάσεις θα κλειδώσουν τις επόμενες μέρες και θα αφορούν το διάστημα από τις 2 Απριλίου και εντεύθεν. 

Πληροφορίες ωστόσο κάνουν λόγο για έκτακτη εισήγηση που μπορεί να φέρει επαναλειτουργία των σχολείων 2 - 3 μέρες πριν την 2α Απριλίου.

Αύριο έχει προγραμματισθεί διαμαρτυρία γονέων δημοτικής στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE