Στο «γύψο» τα δημόσια νοσοκομεία - Απεργούν νοσηλευτές και κυβερνητικοί γιατροί

Στο «γύψο»  τα δημόσια νοσοκομεία -  Απεργούν νοσηλευτές και κυβερνητικοί γιατροί

Παραλύουν σήμερα για 4 ώρες, από τις 7.30 μέχρι τις 11.30 το πρωί, τα δημόσια νοσηλευτήρια, λόγω της στάσης εργασίας κυβερνητικών ιατρών, νοσηλευτών, φαρμακοποιών καθώς και των εργαζομένων στον κλάδο Τεχνολόγων, Ακτινολόγων, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών, Πυρηνικής και Ακτινοθεραπείας.

Το Υπουργείο Υγείας σε χθεσινή του ανακοίνωση ανέφερε πως τα δημόσια νοσηλευτήρια θα λειτουργήσουν, κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, με προσωπικό ασφαλείας.

Επίσης τα σοβαρά περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των ασθενών θα αποστέλλονται σε νοσηλευτήρια του ιδιωτικού τομέα, για ενδονοσοκομειακή νοσηλεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδικαιολόγητη και καταχρηστική χαρακτηρίζει την απεργία νοσηλευτών η Κυβέρνηση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE