ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Κορωνοεξώδικα» που ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ – Πληροφορίες για τα οκτώ υποστατικά που καταγγέλθηκαν

«Κορωνοεξώδικα» που ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ – Πληροφορίες για τα οκτώ υποστατικά που καταγγέλθηκαν

«Κορωνοεξώδικα», σε οκτώ υποστατικά ανά το Παγκύπριο μοίρασαν οι Αρχές, χθες Κυριακή (28/03), για παραβίαση των μέτρων, ενώ την ίδια μέρα καταγγέλθηκαν και 171 πολίτες.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, στην Λευκωσία έγιναν οι 3 από τις 8 καταγγελίες υποστατικών και συγκεκριμένα αφορούν σε: πρακτορείο στοιχημάτων, στο οποίο εντοπίστηκαν πελάτες να κάθονται σε τραπεζάκια, με τον ιδιοκτήτη να πρέπει να καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ. Πάλι στην Επαρχία Λευκωσίας, καταγγέλθηκε καφέ με εξώδικο ύψους 1.500 ευρώ, αλλά και εστιατόριο το οποίο εξυπηρετούσε πελάτες σε κλειστό χώρο και πληρώνει 750 ευρώ.

Στην Επαρχία Πάφου, καταγγέλθηκαν τα υπόλοιπα 4 υποστατικά, με δυο εστιατόρια που εξυπηρετούσαν πελάτες σε κλειστό χώρο αλλά δεν είχαν ούτε τις απαραίτητες σημάνσεις, καταγγέλθηκαν με πρόστιμο των 750 ευρώ.

Επίσης εξώδικο ύψους 1.500 ευρώ πληρώνει υποστατικό στην Πάφο, με τον ιδιοκτήτη να οδηγείται στο Δικαστήριο, καθώς υπήρξε συνωστισμός ανάμεσα στους θαμώνες, μη τήρηση των αποστάσεων αλλά εντοπίστηκαν και πολίτες, οι οποίοι χόρευαν.

Τέλος καταγγέλθηκε και μπαράκι στην Πάφο, με πελάτες που στέκονταν, ενώ ενεργός ήταν και ο παιχνιδότοπος του συγκεκριμένου υποστατικού, με τον ιδιοκτήτη να πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες πολιτών, ανέρχονται στις 171, με τους 110 να κυκλοφορούν χωρίς SMS, μόλις 4 μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας -στις 23:00 το βράδυ- και υπόλοιποι για μη χρήση μάσκας σε δημόσιος χώρους.

Όπως προαναφέραμε στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.191 έλεγχοι και προέκυψαν 40 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 3.400 έλεγχοι με 48 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.504 έλεγχοι με 21 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.588 έλεγχοι με 20 καταγγελίες πολιτών και 5 υποστατικών, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.337 έλεγχοι με 21 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 2.116 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top