ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διεθνής διάκριση για τη COFFEEHOUSE στα Franchise Awards Greece 2021

Διεθνής διάκριση για τη COFFEEHOUSE στα Franchise Awards Greece 2021

Βραβείο MOST INNOVATIVE CONCEPT για τη πρώτη Κυπριακή αλυσίδα καφέ!

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων αλυσίδων franchise στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε και ξεχώρισαν τόσο οι κορυφαίες αλυσίδες franchise, όσο και τα νέα καινοτόμα franchise concepts. Το κεντρικό μήνυμα της διοργάνωσης αφορούσε στην διαπίστωση ότι το franchising αναδεικνύεται ως η πλέον ταχεία και ασφαλής στρατηγική ανάπτυξης και η μοναδική επιλογή για να αντιμετωπίσει κανείς τις συνεχώς σκληρότερες συνθήκες ανταγωνισμού της αγοράς.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στην Ελλάδα. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising. Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2021 πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise).

Η COFFEEHOUSE, βραβεύτηκε με το MOST INNOVATIVE CONCEPT στην κατηγορία ULTIMATE FRANCHISE BRANDS. Το συγκεκριμένο βραβείο είναι εξαιρετικά τιμητικό τόσο για την εταιρία, όσο και για την Κύπρο, αφού ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές αλυσίδες και επιβεβαιώνει πως η COFFEEHOUSE, η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ, διαθέτει ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα franchise το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη, είτε σε επίπεδο ενός καταστήματος, είτε σε επίπεδο χώρας (Master Franchise).

Η COFFEEHOUSE είναι μια "πράσινη" αλυσίδα με οικολογικές ευαισθησίες και δίνει την αντίστοιχη έμφαση στο σχεδιασμό των καταστημάτων, καθώς και στα προσφερόμενα της προϊόντα. Ιδρύθηκε το 2012 από Κύπριους επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στην διεθνή σκηνή του καφέ και είναι από τους πρώτους εκπρόσωπους του 5ου κύματος καφέ παγκοσμίως που στηρίζεται στη φιλοσοφία της άριστης ποιότητας στη σωστή τιμή.

Σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, όπου οι αντοχές και τα αντανακλαστικά έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία η COFFEEHOUSE ξεχώρισε και βραβεύεται για τη βέλτιστη πρακτική και την επιχειρηματική της αριστεία καθώς και για την προσαρμοστικότητα της στα νέα δεδομένα της καφεστίασης αλλά και για τη συνεπή και υπεύθυνη στάση της απέναντι στον καταναλωτή. Με 16 καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και στην Αθήνα, σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση της μέσω Franchise, σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Η ομάδα της COFFEEHOUSE

Website: www.coffeehouse.com.cy
Facebook: @CoffeehouseTasteHabitat
Instagram: @coffeehouse_tastehabitat
YouTube: Coffeehouse TasteHabitat

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφίαΑναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top