Χυδαίο και προκλητικό σενάριο τουρκικής σειράς – Έκανε πρεμιέρα το προπαγανδιστικό σίριαλ «Κάποτε στην Κύπρο»

Χυδαίο και προκλητικό σενάριο τουρκικής σειράς – Έκανε πρεμιέρα το προπαγανδιστικό σίριαλ «Κάποτε στην Κύπρο»

Πρεμιέρα έκανε η εμετική σειρά «Κάποτε στην Κύπρο» που η τουρκική προπαγανδιστική μηχανή προσπαθεί να παραχαράξει την ιστορία.

Πρόκειται για μια σειρά με χυδαίο και προκλητικό σενάριο που για να βγει στον «αέρα» η Κυβέρνηση Ερντογαν πλήρωσε εκατομμύρια για τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το σίριαλ προπαγάνδας οι Τ/κ ζουν υπό την τυραννία των Ελλήνων, που ετοιμάζουν γενοκτονία και σφαγή τους.

Τότε η Τουρκία, με την «μανδύα» του «σωτήρα» επεμβαίνει για να τους σώσει, χωρίς να γίνει οποιαδήποτε αναφορά στις θηριωδίες, τους νεκρούς και τους εκδιωγμούς των Ελληνοκυπρίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

http//youtu.be/rj-dJD9RfP8

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE