ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα εστιατόρια Akakiko επιστρέφουν με τις πιο αυθεντικές γεύσεις της Άπω Ανατολής

Τα εστιατόρια Akakiko επιστρέφουν με τις πιο αυθεντικές γεύσεις της Άπω Ανατολής

Τα εστιατόρια Αkakiko, που έγιναν συνώνυμα με την αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής, επαναλειτουργούν και καλούν τους φίλους τους να απολαύσουν τα πιο λαχταριστά ασιατικά πιάτα.

Τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου επαναλειτούργησε το ανανεωμένο Akakiko στην Έγκωμη. Στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, που κερδίζει αμέσως τα βλέμματα οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν γεύσεις από το νέο μενού. Στον κατάλογο περιλαμβάνονται τα πιο δροσιστικά cocktails ενώ το εστιατόριο με χρώματα που ηρεμούν και φωτισμό που χαλαρώνει, η εμπειρία του γεύματος, του δείπνου, του απογευματινού ή βραδινού cocktail, απογειώνεται.

Την Τετάρτη, 31 Μαρτίου επαναλειτούργησε και το Akakiko που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου, The Royal Apollonia, στη Λεμεσό. Τοποθετημένο εντός του κυριολεκτικά, πεντάστερου περιβάλλοντος του ξενοδοχείου, το αγαπημένο εστιατόριο υποδέχεται τους επισκέπτες στον εξωτερικό του χώρο με πανοραμική θέα της θάλασσας από το σκεπαστό αίθριο που δένει κομψά με τη μινιμαλιστική διακόσμηση, δημιουργώντας μια φιλόξενη και οικεία ατμόσφαιρα.

Από την Παρασκευή, 7 Μαΐου επαναλειτουργεί και το Akakiko στην Πόλη Χρυσοχούς που βρίσκεται στο ισόγειο του boutique ξενοδοχείου Polis 1907. Στον υπαίθριο χώρο του εστιατορίου, η ασιατική κουζίνα συναντά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Στην ανθισμένη αυλή του εστιατορίου προσφέρεται επίσης πρωινό και brunch το πρωί, όπως και καφές και αρτοσκευάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Στα Akakiko όσοι απολαμβάνουν την ασιατική κουζίνα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 120 πιάτα με σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και πολλά άλλα. Βάλτε στο πιάτο σας τις πιο ψαγμένες γεύσεις και περιπλανηθείτε σε ανεξερεύνητα για τον ουρανίσκο γαστριμαργικά μονοπάτια.

Τα Akakiko επιστρέφουν τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων Αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού. Η ομάδα των εστιατορίων εφαρμόζει αυστηρές διαδικασίες και τηρώντας τα πρωτόκολλα διασφαλίζει ότι θα απολαύσετε την μοναδική εμπειρία που προσφέρουν τα εστιατόρια Αkakiko.

Για πληροφορίες και παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 77778022 ή επισκεφθείτε το www.akakiko.com.cy .

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top