ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΓ ΑΚΕΛ: Πολιτικό λάθος του Προέδρου εάν προχωρήσει σε αναπομπή του νόμου (VIDEO)

ΓΓ ΑΚΕΛ: Πολιτικό λάθος του Προέδρου εάν προχωρήσει σε αναπομπή του νόμου  (VIDEO)

Κυβέρνηση και μερίδα επιχειρηματιών λένε ψέματα σχετικά την νομοθεσία που αφορά το ωράριο των καταστημάτων, ισχυρίζεται ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Θα είναι πολιτικό λάθος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, εάν προχωρήσει σε αναπομπή του νόμου, που ψηφίστηκε χθες το βράδυ από την Ολομέλεια της Βουλής για το ωράριο των καταστημάτων, ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Ο κύριος Κυπριανού μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση», του Tothema Web Tv Radio σχετικά με τη συγκεκριμένη νομοθεσία ανέφερε ότι έχουν γίνει πάρα πολλές διαστρεβλώσεις και έχουν λεχθεί τόσα πολλά ψέματα από πλευράς της κυβέρνησης και τους επιχειρηματίες.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποστηρίζει συγκεκριμένη μερίδα επιχειρηματιών. Είπε, ότι «η κυβέρνηση εδώ και δυόμιση χρόνια υποστηρίζει το αίτημα μίας μικρής μερίδας επιχειρηματιών, για αυτό και η Βουλή έπρεπε νομοθετήσει. Ιδανική λύση που να αφήνει τους πάντες ικανοποιημένους δεν υπάρχει. Ο συγκεκριμένος νόμος είναι «λύση ανάγκης» και εξυπηρετεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους».  

«Το προηγούμενο ωράριο δεν βοήθησε την αγορά, αλλά αυτούς τους επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να κλείσουν 700 μικροεπιχειρήσεις, χωρίς η κυβέρνηση να ευαισθητοποιηθεί», πρόσθεσε ο κύριος Κυπριανού.

Τέλος κατέληξε ότι είπαν ψέματα για τον αριθμό των εργαζομένων που θα απολύονταν για εκφοβισμό της Βουλής.  Δεν έχουν πρόθεση να τους απολύσουν, είπε, αφού είναι φθηνή εργατική δύναμη.

Eπιμέλεια: Xριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top