«Κλείστε τα να τελειώνουμε» Έξαλλη γνωστή παρουσιάστρια για το σύστημα υγείας

«Κλείστε τα να τελειώνουμε» Έξαλλη γνωστή παρουσιάστρια για το σύστημα υγείας

Τα λέει έξω απ’ τα δόντια η δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής «Έχεις Μέσον», η οποία καλεί τους αρμοδίου, να αναλάβουν τις ευθύνες τους στον τομέα της δημόσιας υγείας και αν δεν μπορούν να το κάνουν, να τα κλείσουν.

Συγκεκριμένα η Μαρία Σαββίδου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας για το θέμα της απεργίας από τους νοσηλευτές  και άλλου κλάδους που απασχολούνται στον τομέα της δημόσιας υγείας, οι οποίοι προτάσσουν σειρά από αιτήματα για αναβάθμιση των δημόσιων νοσηλευτηρίων.

 Σε αναφορά του ο Υπουργός Υγείας, Φίλιππος Πατσαλής,  είχε τονίσει  ότι οι απεργίες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών, με την γνωστή δημοσιογράφο να σπεύδει να του απάντηση μέσο facebook ότι ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι οι απεργίες, αλλά το ανάπηρο σύστημα υγείας .


Όπως σχολιάζει η Μαρία Σαββίδου «Το σχόλιο αφορά διαχρονικά όλους τους πολιτικούς που άφησαν για χρόνια το σύστημα να καταρρεύσει» .

Δείτε τη σχετική ανάρτηση  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".