ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θρήνος για τον 19χρονο Νικόλα – Δεν φεύγουν από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θρήνος για τον 19χρονο Νικόλα – Δεν φεύγουν από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή

Το «ύστατο χαίρε» είπαν την Τετάρτη 14/4 φίλοι και συγγενείς στον 19χρονο Νικόλα Κωνσταντίνου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Κυριακής 11/4.

Ο χαμός του 19χρονου σκόρπισε απέραντη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα που μετά το πέρας της κηδείας (όπως έκαναν και από το πρωί) μαζεύτηκαν ξανά στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο έχουν αφήσει λουλούδια, ενώ εμφανώς συντετριμμένοι παραμένουν στο χώρο, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως ο Νικόλας έφυγε για την «γειτονιά των αγγέλων».

Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος Νικόλας γύρω στις 11μ.μ το βράδυ της Κυριακής επέβαινε σε μοτοσικλέτα μαζί με ακόμα ένα19χρονο στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μηχανή, παρέκκλινε της πορείας της και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, κτύπησε σε ηλεκτρικό πάσσαλο.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο και οι δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Νικόλα Κωνσταντίνου, ενώ ο δεύτερος επιβάτης της μοτοσυκλέτας διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε περαιτέρω νοσηλεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top