ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 71χρονου που έλαβε εξιτήριο και πέθανε – Επιστολή Αστυνομίας στον ΟΚΥπΥ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 71χρονου που έλαβε εξιτήριο και πέθανε – Επιστολή Αστυνομίας στον ΟΚΥπΥ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου η νεκροψία στη σορό του 71χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ μετά από το εξιτήριο που έλαβε από το Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Την νεκροψία διενέργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους στην παρουσία του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας και όπως διαφάνηκε ο θάνατος του 71χρονου προήλθε από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους πρόσφατου εμφράγματος, καθώς και σοβαρή στεφανιαία νόσο.

Υπενθυμίζουμε ότι η οικογένεια του 71χρονου κατήγγειλε ιατρική αμέλεια για τον θάνατο του και σύμφωνα με την καταγγελία είχαν δώσει εξιτήριο στον ηλικιωμένο άνδρα ενώ έχρηζε νοσηλείας και τον είχαν ενημερώσει ότι 20 μέρες αργότερα θα έπρεπε να επιστρέψει για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, για την υπόθεση έχει δρομολογηθεί να ληφθούν καταθέσεις από τους ιατρούς του νοσοκομείου και από τους οικείους του 71χρονου, ενώ αναμένεται μετά από επίστολή της Αστυνομίας στον ΟΚΥπΥ με αίτημα για να ορισθεί ιατρικός λειτουργός που θα βοηθήσει στις έρευνες των Αρχών.

Να σημειώσουμε ότι όπως σας είχαμε ενημερώσει η σύζυγος του 71χρονου τον εντόπισε στην οικία τους με σπασμούς και αφρούς στο στόμα και αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο, όπου παρέλαβε τον άντρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το περιστατικό ο ΟΚΥπΥ ανακοίνωσε: "Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για καταγγελία για κατ΄ισχυρισμό ιατρική αμέλεια από ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, από συγγενείς ασθενούς ηλικίας 71 χρόνων, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) θα αποφύγει να προβεί σε δημόσια σχόλια ενόσω τα γεγονότα της υπόθεσης αποτελούν αντικείμενο έρευνας. Θεωρεί όμως υποχρέωση να ξεκαθαρίσει ότι, συμφωνα με τους θεραποντες ιατρούς, αφού έγιναν όλα τα ενδεικνυομενα, το εξιτήριο δόθηκε στη βάση ιατρικών δεδομένων."

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top