Καταγγέλλει διαφήμιση του ΔΗΣΥ το ΔΗΚΟ- 'Αναληθή, προσβλητική και παραπλανητική'

Καταγγέλλει διαφήμιση του ΔΗΣΥ το ΔΗΚΟ- 'Αναληθή, προσβλητική και παραπλανητική'

Επιστολή ΔΗΚΟ προς την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης με την οποία γίνεται λόγος πως η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης ακολουθεί δύο μέτρα και δύο σταθμά αναφορικά με την έγκριση πολιτικών διαφημίσεων.

Γίνεται παράλληλα λόγος για διαφήμιση του Δημοκρατικού Συναγερμού η οποία εγκρίθηκε από την Αρχή και σύμφωνα με το ΔΗΚΟ αυτή θεωρείται από το κόμμα ως  αναληθή, προσβλητική και παραπλανητική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, ακολουθεί δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι αφορά την έγκριση πολιτικών διαφημίσεων.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα έχουμε αποστείλει επιστολή στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου με την οποία την καλούμε όπως επανεξετάσει συγκεκριμένη πολιτική διαφήμιση του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ που αναφέρεται σε ανεύθυνο λαϊκισμό και κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι «αρνείται τα πάντα, σαμποτάρει την ανάκαμψη και κρατά τις μεταρρυθμίσεις πίσω».

Στο Δημοκρατικό Κόμμα, ως ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούμε την εν λόγω διαφήμιση αρνητική, αναληθή, προσβλητική και παραπλανητική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE