Κλειστά λόγω κορωνοϊού η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου

Κλειστά λόγω κορωνοϊού η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου

Κλειστά λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού παραμένουν σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου.

 
Η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το κοινό, ότι «ενόψει των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και λόγω εντοπισμού επιβεβαιωμένου κρούσματος, θα είναι κλειστά τα γραφεία της μέχρι τέλος της ημέρας για τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου και της διαδικασίας απολύμανσης του χώρου».
 
Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 θα παραμείνει κλειστό για απολύμανση το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE