ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σάββατο βράδυ άλλοι γλεντούσαν και η αστυνομία τη δουλειά της - Έγιναν συλλήψεις και έλεγχοι

Σάββατο βράδυ άλλοι γλεντούσαν και η αστυνομία τη δουλειά της  - Έγιναν συλλήψεις και έλεγχοι

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα, παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια 115 οχήματα και 155 πρόσωπα.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 154 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 82 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Εξάλλου, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τους φρουρούς ασφαλείας, ελέγχθηκαν 19 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.

Επιπρόσθετα, δύο πρόσωπα συνελήφθησαν γιατί οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης και προκάλεσαν τροχαία δυστυχήματα.Συγκεκριμένα, 50χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Ομονοίας στη Λεμεσό, χθες γύρω στις 8.20 μ.μ., συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, όπου επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 53 ετών.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε στον 50χρονο, είχε ένδειξη 128μg℅ και σε τελικό έλεγχο, έφερε ένδειξη 131μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο.

Οι επιβαίνοντες του δευτέρου αυτοκίνητου μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκαν προληπτικά για παρακολούθηση.

Στη δεύτερη περίπτωση, γύρω στις 4.10 π.μ. σήμερα, 36χρονος ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Αναστάσιου Λεβέντη στη Λευκωσία, κτύπησε σε προπορευόμενο όχημα.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε στον 36χρονο, είχε ένδειξη 115μg℅ και σε τελικό έλεγχο, έφερε ένδειξη 84μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top