ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mην σας κάνει εντύπωση αν πέσει χαλάζι! Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα και θα κρατήσει για μέρες

Mην σας κάνει εντύπωση αν πέσει χαλάζι! Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα και θα κρατήσει για μέρες

Παρατεταμένη θα είναι η επιδείνωση του καιρού αφού η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει βροχές και καταιγίδες όχι μόνο για τη σημερινή μέρα αλλά καθόλη την εβδομάδα και σε συγκεκριμένες περιοχές, με πιο κύριες τα ορεινά και το εσωτερικό

Το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε περιοχή καταιγίδας ενδέχεται να σημειωθεί χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια, μέτριοι 4 και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος ενώ τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο μετά τη διάλυση της αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης ο καιρός θα καταστεί σε μερικές περιοχές κυρίως αίθριος. Σταδιακά, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα παροδικά τοπικά στα νότια και ανατολικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια, στα βόρεια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κυρίως από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα ενδέχεται να σημειωθεί χαλάζι. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top