Έζησε αγωνία 46χρονη: Τραυματίστηκε σαν ήταν μόνη της σε μονοπάτι της φύσης

Έζησε αγωνία 46χρονη: Τραυματίστηκε σαν ήταν μόνη της σε μονοπάτι της φύσης

Γύρω στις 11.30 σήμερα το πρωί, λήφθηκε τηλεφώνημα από 46χρονη στον Αστυνομικό Σταθμό Πλατρών, όπου ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε μονοπάτι της φύσης στην περιοχή Πλατρών, έπεσε και τραυματίστηκε στο πόδι.

Μέλη του Σταθμού και δασοπυροσβέστες, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου σε σημείο τριών περίπου χιλιομέτρων εντός του μονοπατιού, εντοπίστηκε η 46χρονη, η οποία έφερε τραύμα στον δεξιό αστράγαλο.

Η 46χρονη μεταφέρθηκε με συντονισμένες ενέργειες σε ασφαλές σημείο, όπου παραλήφθηκε από ασθενοφόρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE