ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νεότερα της τραγωδίας σε γάμο στο Αρεδιού: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μόνο να του το ακρωτηριάσουμε»

Τα νεότερα της τραγωδίας σε γάμο στο Αρεδιού: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μόνο να του το ακρωτηριάσουμε»

Ήταν λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα χθες όταν όλοι οι καλεσμένοι σε γάμο στην κοινότητα Αρεδιού πάγωσαν, αφού η απερισκεψία τεσσάρων νεαρών που κρατούσαν κυνηγετικά όπλα και μιμούμενοι Κρητικά πρότυπα, άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να γιορτάσουν έτσι το ευτυχές γεγονός.

Για κακή τους τύχη όμως, ο γάμος παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, αφού το όπλο που κρατούσε 24χρονος, στην προσπάθεια του να το οπλίσει, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει 17χρονο συγγενή του, ξεριζώνοντας του κυριολεκτικά το χέρι.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί μετά από σκληρή μάχη στο χειρουργείο ενημέρωσαν τους συγγενείς του για τα κακά μαντάτα «Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να του το ακρωτηριάσουμε» ήταν τα λόγια των γιατρών,  λέξεις που ήταν σαν γροθιά στο στομάχι για την οικογένεια του νεαρού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το χέρι του 17χρονου ήταν μαυρισμένο και σε κατάσταση που δεν μπορούσε να γίνει επανασυγκόληση, αφού είχαν κοπεί αρτηρίες, φλέβες και κόκαλα με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορά καθόλου το αίμα.

Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο με αποτέλεσμα ο νεαρός να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Πολυκλινική «Υγεία» στη Λεμεσό, όπου ο Δρ. Κρίστιαν Φεσσάς προχώρησε σε μια πολύ λεπτή και πολύωρη χειρουργική επέμβαση μεταφέροντας μόσχευμα από το πόδι του, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για αποκατάσταση της ζημιάς. 

Ο Δρ. Φεσσάς μιλά αποκλειστικά στο ΤοΤhemaOnline. Διαβάστε εδώ τι δήλωσε: «Mας έφεραν ένα χέρι μαυρισμένο, νεκρό»  

Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top