Master Chef: Δεν σέρβιρε καν πιάτο και αποχώρησε με κλάματα - BINTEO

Master Chef: Δεν σέρβιρε καν πιάτο και αποχώρησε με κλάματα - BINTEO

Σε μια αναμέτρηση με πρωταγωνιστή το φιλικό κλίμα κοντραροχτυπήθηκαν, στο MasterChef της Δευτέρας, ο Παύλος Χάππιλος και η Λία Μακροστέργιου. Οι δύο καλοί φίλοι του ριάλιτι μαγειρικής ήταν οι δύο υποψήφιοι που προέκυψαν και έπρεπε να παλέψουν για την παραμονή τους.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ωστόσο, τίποτα δεν έμοιαζε να πηγαίνει κατ’ ευχήν για την Λία Μακροστέργιου παρά την βοήθεια που προσπαθούσε να της δίνει από τον εξώστη η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην δώσει καν πιάτο στους τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο καθώς και στον καλεσμένο τους. Πράγμα που αυτομάτως έδωσε το εισιτήριο της παραμονής στον Παύλο.

Έτσι, η Λία Μακροστέργιου αποχαιρέτησε το όνειρο για συνέχιση στον διαγωνισμό του MasterChef με κλάματα για την άτυχη μαγειρική της ημέρα. Σε κλάματα, βεβαίως, ξέσπασε τόσο ο Παύλος όσο και η Μαρίνα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE