Μέχρι απόψε ανοιχτή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 64-70 ετών - Για ποιούς ανοίγει την Τρίτη 4 Μαΐου

Μέχρι απόψε ανοιχτή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 64-70 ετών - Για ποιούς ανοίγει την Τρίτη 4 Μαΐου

Στο πλαίσιο του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού κατά της COVID-19 και για επίτευξη του στόχου για τάχιστο εμβολιασμό του πληθυσμού, το Υπουργείο Υγείας προχωρά δίνοντας εκ νέου τη δυνατότητα στους πολίτες της ηλικιακής ομάδας 64-70 να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Πιο συγκεκριμένα, από χθες, 30 Απριλίου, στις 8 το βράδυ μέχρι σήμερα, 1η Μαΐου, στις 8 το βράδυ, πρόσβαση στην Πύλη Εμβολιασμού έχουν τα άτομα ηλικίας 64-70 ετών.

Ενθαρρύνονται οι πολίτες που εμπίπτουν στην ηλικιακή ομάδα των 64-70 να προχωρήσουν σε προγραμματισμό του ραντεβού τους, ώστε να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό, προστατεύοντας τον εαυτό τους από σοβαρή νόσηση και νοσηλεία.

Μέχρι την Πέμπτη 29 Απριλίου, έγιναν συνολικά 278,770 εμβολιασμοί (31,7 δόσεις ανά 100 κατοίκους). Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το ECDC, τα 209,285 άτομα που έλαβαν την 1η δόση αντιστοιχούν σε ποσοστό 27,9%, ποσοστό υψηλότερο του συνολικού στην ΕΕ (27,2%). Επιπρόσθετα, 69,485 άτομα ολοκλήρωσαν το εμβολιαστικό τους σχήμα, δηλαδή ποσοστό 9,5% (10,1% στην ΕΕ).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα από το Υπουργείο Υγείας την Τρίτη 4 Μαΐου θα ανοίξει ξανά η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 37 και 38 ετών στις 7:30 το πρωί μέχρι και τις 8:00 το βράδυ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE