Στην Αγία Σοφία η προσευχή για το Μπαϊράμι σήμερα

Στην Αγία Σοφία η προσευχή για το Μπαϊράμι σήμερα

Στην Αγία Σοφία έγινε το πρωί η προσευχή για τη μεγάλη γιορτή των Μουσουλμάνων στην Τουρκία, την οποία τέλεσε ο επικεφαλής θρησκευτικών υποθέσεων Αλί Ερμπάς στην παρουσία του Προέδρου της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σεντόπ.

“Στο τζαμί της Αγίας Σοφίας πραγματοποιήσαμε σήμερα την πρώτη προσευχή για το Μπαϊράμι μετά από 87 χρόνια”, δήλωσε ο Μουσταφά Σεντόπ, προσθέτοντας ότι “η πρώτη προσευχή και η πρώτη προσευχή για το Μπαϊράμι ακούστηκε εδώ τον Οκτώβριο του 1453. Μετά από 568 χρόνια, πραγματοποιήσαμε ξανά την προσευχή του για το Μπαϊράμι εδώ. Πρώτα απ’ όλα εύχομαι χρόνια πολλά στο ιερό μας έθνος για το Μπαϊράμι. Είθε ο Αλλάχ να φέρει σε όλους μας καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία”.

Στον περίβολο της Αγίας Σοφίας συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες μουσουλμάνοι για να προσευχηθούν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE