Πλοιάριο με μετανάστες εντοπίστηκε νότια του Κάβο Γκρέκο

Πλοιάριο με μετανάστες εντοπίστηκε νότια του Κάβο Γκρέκο

Πλοιάριο με μετανάστες εντοπίστηκε στα 16 ναυτικά μίλια νότια του Κάβο Γκρέκο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος υπάρχουν περίπου 50 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και γυναικόπαιδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που έφτασε στη Λιμενική Αστυνομία για ύπαρξη πλοιαρίου με μετανάστες, σήμανε συναγερμός και έσπευσε στο σημείο το σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας Ονήσιλος, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ).

Το σκάφος με τους μετανάστες εντοπίστηκε στα 16 ναυτικά μίλια νότια του Κάβο Γκρέκο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος υπάρχουν περίπου 50 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και γυναικόπαιδα.

Στο σημείο αυτή την ώρα σπεύδει και δεύτερο σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας, το οποίο μεταφέρει νοσηλευτές και μεταφραστές. Θα γίνει έλεγχος των εγγράφων, που έχουν στην κατοχή τους οι μετανάστες και ακολούθως θα ληφθούν οδηγίες για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE