Πλοιάριο με μετανάστες εντοπίστηκε νότια του Κάβο Γκρέκο

Πλοιάριο με μετανάστες εντοπίστηκε νότια του Κάβο Γκρέκο

Πλοιάριο με μετανάστες εντοπίστηκε στα 16 ναυτικά μίλια νότια του Κάβο Γκρέκο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος υπάρχουν περίπου 50 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και γυναικόπαιδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που έφτασε στη Λιμενική Αστυνομία για ύπαρξη πλοιαρίου με μετανάστες, σήμανε συναγερμός και έσπευσε στο σημείο το σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας Ονήσιλος, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ).

Το σκάφος με τους μετανάστες εντοπίστηκε στα 16 ναυτικά μίλια νότια του Κάβο Γκρέκο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος υπάρχουν περίπου 50 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και γυναικόπαιδα.

Στο σημείο αυτή την ώρα σπεύδει και δεύτερο σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας, το οποίο μεταφέρει νοσηλευτές και μεταφραστές. Θα γίνει έλεγχος των εγγράφων, που έχουν στην κατοχή τους οι μετανάστες και ακολούθως θα ληφθούν οδηγίες για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE