Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την απόδραση - Πήγε στην δίκη Τσοχατζόπουλου

Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την απόδραση - Πήγε στην δίκη Τσοχατζόπουλου

Στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο Άκης Τσοχατζόπουλος, βρέθηκε σήμερα και η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη, ύστερα από πολλές συνεδριάσεις που ήταν απούσα. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε μετά την απόδραση που είχε κάνει από το Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείται.

Να σημειωθεί ότι ενώπιον του Εφετείου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών καταθέτουν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στις 20 Μαΐου θα περάσουν το κατώφλι του Εφετείου η Βάσω Παπανδρέου και ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE