Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου κ. Βασίλη Σταματάρη, ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί το το συγκεκριμένο χαρτάκι αναγράφει το όνομα του επιβάτη στα ελληνικά και δεν γίνεται αποδεκτό ούτε καν στις πύλες εισόδου της Ελλάδας.
Όπως σημείωσε, το περιστατικό έχει συμβεί και σε ανθρώπους που εμβολιάστηκαν και με τις δυο δόσεις, ενώ πέρασαν και 14 μέρες.
Την ίδια ώρα δήλωσε πως το ζητούμενο τεστ PCR, καλούνται να το πληρώσουν.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Σταματάρης, ανέφερε πως ήρθε σε επικοινωνία με τους αρμόδιους Υπουργούς σε Κύπρο και Ελλάδα, καθώς έπρεπε να συμπεριλάβουν την ελληνική γλώσσα σε αυτές που γίνονται αποδεκτές.
Δείτε όσα είπε:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις