ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Δάσος Σωτήρας

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Δάσος Σωτήρας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δάσος Σωτήρας, που ξέσπασε λίγο μετά τις 6 χθες το απόγευμα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρεται ότι «η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και ώρα 18:07 στο Δάσος Σωτήρας, μεταξύ των Δήμων Αγίας Νάπας και Σωτήρας, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο δύο ώρες αργότερα, δηλαδή στις 8 το βράδυ».

Προστίθεται ότι «από την πυρκαγιά κάηκε έκταση 1,5 εκταρίου Κρατικού Δάσους καλυμμένο από πεύκα, αόρατους, αγριελιές και χαμηλή άγρια βλάστηση και τρία εκτάρια ιδιωτικής γης καλυμμένης με χαμηλή βλάστηση».

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 13 άτομα του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα, 12 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ένα πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Αγίας Νάπας και ένα του Δήμου Σωτήρας, ένας εκσκαφέας και κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «την προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν και τα δύο μισθωμένα αεροπλάνα. Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης».

Τα αίτια της πυρκαγιά διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top