Πήγε για ψάρεμα και «τσίμπησε» ενα γιγάντιο χέλι 60 κιλών!

Πήγε για ψάρεμα και «τσίμπησε» ενα γιγάντιο χέλι 60 κιλών!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Scott Govier όταν είδε ένα χέλι 59.5 κιλών να βρίσκεται στα δίχτυα του έξω από τις ακτές της Βρετανίας.

Έπιασε το χέλι με μάκρος μεγαλύτερο από ένα διώροφο λεωφορείο στο Plymouth, στο Devon και όταν ανέβασε φωτογραφία του στο Facebook σημείωσε «τι κτήνος!».

Ο Vic Evans κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες, έχοντας πιάσει ένα εξίσου μεγάλο χέλι 6 μίλια από το Brixham στο Devon το 1995.

«Είμαι επαγγελματίας ψαράς και ήταν απλά μια κανονική ημέρα στη δουλεία όπως πάντα. Όταν τραβήξαμε τα δίχτυα, έμεινα άφωνος επειδή ήταν τόσο μεγάλο.

Ήταν ήδη νεκρό όταν το τραβήξαμε επάνω, διαφορετικά θα το είχαμε ρίξει πίσω και θα το αφήναμε να ζήσει.

Ήταν υπέροχο είδος για να το σκοτώσουμε. Το πουλήσαμε στην αγορά του Plymouth για λίγα περισσότερα χρήματα από 40 λίρες», σημείωσε ο 42χρονος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE