ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διευκρινίσεις ΚΟΑ σε αθλούμενους για εφαρμογή διαταγμάτων σε ιδιωτικά γυμναστήρια

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διευκρινίσεις ΚΟΑ σε αθλούμενους για εφαρμογή διαταγμάτων σε ιδιωτικά γυμναστήρια

Ο ΚΟΑ διευκρινίζει στο αθλούμενο κοινό ότι οι προϋποθέσεις για την παροχή ασφαλών και ποιοτικών υπηρεσιών γυμναστικής στις Ιδιωτικές Σχολές Γυμναστικής διασφαλίζονται με την εφαρμογή των Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμών, τη σχετική Άδεια Λειτουργίας που εκδίδεται από τον ΚΟΑ και την παροχή των υπηρεσιών γυμναστικής από τους κατά νόμο εγκεκριμένους γυμναστές.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, «δεδομένων των μέτρων χαλάρωσης που αφορούν στον αθλητισμό, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας ημερ.28/5/2021 (ΚΔΠ 230/2021) και το σχετικό Πρωτόκολλο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας, ο ΚΟΑ επιθυμεί να επιστήσει την προσοχή στο αθλούμενο κοινό ότι οι προϋποθέσεις για την παροχή ασφαλών και ποιοτικών υπηρεσιών γυμναστικής στις Ιδιωτικές Σχολές Γυμναστικής διασφαλίζονται με την εφαρμογή των Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμών, τη σχετική Άδεια Λειτουργίας που εκδίδεται από τον ΚΟΑ και την παροχή των υπηρεσιών γυμναστικής από τους κατά νόμο εγκεκριμένους γυμναστές».

Οι Ιδιωτικές Σχολές Γυμναστικής που εξασφαλίζουν Άδεια Λειτουργίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.cyprussports.org στο πεδίο «Έλεγχος Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής», αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE