Πότε θα καταβληθούν οι απολαβές αδειών για το 2021 – Ο λόγος καθυστέρησης τους

Πότε θα καταβληθούν οι απολαβές αδειών για το 2021 – Ο λόγος καθυστέρησης τους

Με μικρή καθυστέρηση θα πραγματοποιηθεί φέτος η καταβολή των απολαβών άδειας για το έτος 2021 στους δικαιούχους του Κεντρικού Ταμείου Αδειών.

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, είχαν καταβάλει τις πληρωμές απολαβών αδειών για το 2019 στις 11 Ιουνίου 2020, ωστόσο για το έτος 2021 θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση.

Όπως αναφέρει αρμόδια πηγή από το Υπουργείο Εργασίας στο ThemaOnline, το θέμα των πληρωμών έχει τροχοδρομηθεί και θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, το αργότερο σε διάστημα δύο εβδομάδων, μέχρι δηλαδή τέλος Ιουνίου.

Ο λόγος καθυστέρησης των απολαβών είναι το φόρτο εργασίας που δημιουργήθηκε, λόγω των ειδικών σχεδίων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στους εργαζομένους, ανέργους και αυτοτελώς εργαζόμενους και την επέκταση αυτών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.