ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διψήφιος ο αριθμός συνανθρώπων μας σε σοβαρή κατάσταση

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διψήφιος ο αριθμός συνανθρώπων μας σε σοβαρή κατάσταση

Από τις 21,250 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν σήμερα οι 4,944 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 16,306 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 67 περιστατικά της νόσου COVID-19.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 46 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 19 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 19 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 10 είναι διασωληνωμένοι, ο ένας νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι οκτώ σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Νοσηλευτήριο

Θάλαμος

Αριθμός Ασθενών

Αμμοχώστου

(11 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

8

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

3

Λευκωσίας

(17 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

6

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

11 (1 εκτός αναπνευστήρα)

Λεμεσού

(18 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

13

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

5

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE