ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Costa Coffee: Η συνεργασία με την Έφη Παπαϊωάννου για τα παιδιά

Costa Coffee: Η συνεργασία με την Έφη Παπαϊωάννου για τα παιδιά

Άλλη μια ενέργεια στήριξης της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται παιδιά με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες έρχεται από τα Costa Coffee, επι ευκαιρία των 50 χρόνων λειτουργίας της αλυσίδας.

Μια πολύ όμορφη συνεργασία πήρε σάρκα και οστά και πραγματοποιήθηκε για να δώσει αγάπη σε αυτούς που την χρειάζονται περισσότερο. Σε συνεργασία με την fashion designer Έφη Παπαϊωάννου δημιουργήθηκαν τα Costa Coffee limited edition ποτήρια «Support the Children Cup». Τα 500 branded limited edition ποτήρια είναι κατάλληλα για ζεστά και κρύα ροφήματα με επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι, των οποίων το σχέδιο υπογράφει αφιλοκερδώς η fashion designer Έφη Παπαϊωάννου και θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στα καταστήματα Costa Coffee με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις τους να πηγαίνουν για τη στήριξη της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ενέργεια “Support the Children Cup”» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Symeonides Coffee Cyprus Ltd, Χάρης Ευριπίδου και συνέχισε «Τα Costa Coffee βρίσκονται δίπλα στον συνάνθρωπό μας τις πιο δύσκολες στιγμές, η στήριξη προς την κοινωνία όπου βρίσκονται, αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας».

Τα ποτήρια θα είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσω του Costa Coffee Club Cyprus App, Foody, Bolt Food & Wolt και διατίθενται στην τιμή των €20.

Support our cause, with a cup!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top