ΚΟΣΜΟΣ

Φουντώνουν οι φήμες για παράνομη ερωτική σχέση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Φουντώνουν οι φήμες για παράνομη ερωτική σχέση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Φούντωσαν πάλι οι φήμες στα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την «ερωτική σχέση» του πρίγκιπα Φιλίππου, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ με την Πένι Μπραμπούρν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι για το φλερτ μεταξύ τους! Λέγεται μαλιστα πως ξεκίνησαν να κάνουν «στενή παρέα» το 1994 και η σχέση τους κρατάει μέχρι σήμερα που ο πρίγκιπας είναι 93 ετών. Η Μπραμπούρν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα 62 ετών, σύζυγος ξαδέλφου του Φιλίππου!

Αυτή την φορά, το δημοσίευμα της Daily Mail, σχολίασε την σχέση του πρίγκιπα με την Πένι επειδή οι δυο τους εμφανίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μαθήματα ιππασίας στο Royal Windsor Horse Show, από όπου κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες τους που τους δείχνουν να πειράζει ο ένας τον άλλον και να γελάνε ακατάπαυστα.

«Το φλερτ στην ηλικία του τον κρατά ζωντανό. Είναι πολύ καλό για εκείνον. Του δίνει χαρά» τονίζει ένας από τους παλαιότερους φίλους της βασίλισσας στην Daily Mail.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Ελισάβετ λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα χαλαρή αυτή την περίοδο όσον αφορά τη σχέση Φιλίππου-Πένι.

«Απαξιεί, σηκώνει τους ώμους της και λέει ''στον Φίλιππο αρέσει να την έχει κοντά του''», όπως εξομολογείται άνθρωπος κοντά στο βασιλικό ζεύγος.

Κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Ελισάβετ, στον Φίλιππο έχουν χρεωθεί διάφορα φλερτ, με πιο πρόσφατο αυτό με την Τζέιν, κόμισα του Γουέστμορελεντ και την Αλεξάνδρα, σύζυγο του κληρονόμου ζυθοποιίας Lord Tollemache, όπως και με τις ηθοποιούς Άννα Μάσεϊ και Μερλ Όμπερον.

Η αντίδραση του Φιλίππου σε όλα αυτά τα κουτσομπολιά επί χρόνια ήταν η αδιαφορία, χωρίς, ωστόσο, να λείπουν περιστασιακά οι εξοργισμένες αντιδράσεις.

Από την πλευρά της η Ελισάβετ δεν έχει ποτέ αμφισβητήσει την αφοσίωση και την υποστήριξη του συζύγου της. Αντιθέτως. Όπως η ίδια είπε το 1997, όταν έκλεινε με τον Φίλιππο 50 χρόνια γάμου, «ο πρίγκιπας είναι η δύναμή μου και ο λόγος που έμεινα όρθια τόσα χρόνια».

Ωστόσο, όπως τονίζει μιλώντας στη Daily Mail φίλος της, η βασίλισσα απλά έχε αποδεχθεί ότι οι άνδρες έχουν κάποιες ανάγκες.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι αγαπούν τις γυναίκες τους λιγότερο», προσθέτει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top