Αν είναι δυνατόν ! Του έκλεψαν τον νεφρό στη Σερβία

Αν είναι δυνατόν ! Του έκλεψαν τον νεφρό στη Σερβία

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία σέρβικη συμμορία απήγαγε έναν Μαροκινό που αρνήθηκε να τους δώσει το νεφρό του με αντάλλαγμα 6.000 ευρώ!

Μάλιστα σύμφωνα με την Independent, χθες συνελήφθησαν πέντε μέλη σέρβικης συμμορίας.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν πως ένας Μαροκινός μετανάστης που ζούσε στην πόλη Ταρραγόνα της βόρειας Ισπανίας και ο οποίος ήταν «φτωχός» είχε συμφωνήσει να δώσει το νεφρό του για να βοηθήσει το γιο του αρχηγού της συμμορίας που χρειαζόταν μόσχευμα, έναντι χρημάτων.

Τελικά όμως ο Μαροκινός φαίνεται πως άλλαξε γνώμη γιατί φοβόταν πως δεν θα του δώσουν τα χρήματα.

Αυτό έκανε τα μέλη της συμμορίας έξαλλα. Τον απήγαγαν και τον χτύπησαν με πολύ βία, μέχρι να συμφωνήσει να υποβληθεί σε επέμβαση και να δώσει το νεφρό του.

Μάλιστα τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν!

Να σημειωθεί ότι η παράνομη εμπορία οργάνων έχει φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, σύμφωνα με τις καταγραφές του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι ενδιαφερόμενοι "αγοραστές" είναι ικανοί να πληρώσουν έως και 200.000 δολάρια προκειμένου να βρουν έναν συμβατό δότη και να εξασφαλίσουν από αυτόν το μόσχευμα που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE